V stečaj Viator & Vektor Logistika

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Uprava družbe Viator & Vektor Logistika je na ljubljansko okrožno sodišče podala predlog za uvedbo stečajnega postopka družbe. Predlog so podali, potem ko ga je potrdil upravni odbor skupine Viator & Vektor, so danes sporočili iz družbe.
Oglej si celoten članek

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je uprava družbe Viator & Vektor Logistika po temeljiti analizi pripravila in upravnemu odboru skupine Viator & Vektor izročila predlog za uvedbo stečajnega postopka v družbi. Slednji ga je potrdil.

Mediji so že na začetku tedna pisali, da naj bi direktor družbe Viator & Vektor Logistika Bojan Novak upravnemu odboru skupine Viator & Vektor podal predlog za stečaj, medtem ko naj bi skupina poskušala s prisilno poravnavo. V primeru stečaja bi bilo sicer prizadetih okoli 500 zaposlenih.

Skupina Viator & Vektor naj bi medtem po pisanju časnika Finance na drugi strani poskušala s postopkom prisilne poravnave, predlog zanjo pa naj bi bil vložen v drugi polovici septembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.