Slovenija
143 ogledov

V stečaj Viator & Vektor Logistika

Protest pred Viator & Vektorjem Anže Petkovšek
Uprava družbe Viator & Vektor Logistika je na ljubljansko okrožno sodišče podala predlog za uvedbo stečajnega postopka družbe. Predlog so podali, potem ko ga je potrdil upravni odbor skupine Viator & Vektor, so danes sporočili iz družbe.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je uprava družbe Viator & Vektor Logistika po temeljiti analizi pripravila in upravnemu odboru skupine Viator & Vektor izročila predlog za uvedbo stečajnega postopka v družbi. Slednji ga je potrdil.

Mediji so že na začetku tedna pisali, da naj bi direktor družbe Viator & Vektor Logistika Bojan Novak upravnemu odboru skupine Viator & Vektor podal predlog za stečaj, medtem ko naj bi skupina poskušala s prisilno poravnavo. V primeru stečaja bi bilo sicer prizadetih okoli 500 zaposlenih.

Skupina Viator & Vektor naj bi medtem po pisanju časnika Finance na drugi strani poskušala s postopkom prisilne poravnave, predlog zanjo pa naj bi bil vložen v drugi polovici septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.