V štirih letih so mu zasegli 23 avtomobilov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
38-letnik je gotovo svojevrsten rekorder policijskih beležnic.
Oglej si celoten članek

Policisti so včeraj v Grosupljem obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil 38-letni voznik, ki je brez vozniškega dovoljenja vozil neregistrirano vozilo z ukradenimi registrskimi tablicami. Vozilo so zasegli in ugotovili, da so mu v zadnjih štirih letih skupaj z zadnjim zasegli že 23 avtomobilov, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

V prometni nesreči sta bila udeležena dva voznika osebnih vozil, nastala je tudi materialna škoda.

Zoper povzročitelja nesreče so policisti na pristojno okrajno sodišče podali obdolžilni predlog zaradi kršitev cestno prometnih predpisov.

Zaradi sumov kaznivega dejanja tatvine policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo.

Slovenija Streljanje v Novi Gorici: Policisti iščejo belega citroena

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:45 27. Maj 2020.

    verjetno kakšen priviligiran stanovalec iz dolenjskih koncev..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.