Slovenija > Črna kronika
333 ogledov

Streljanje v Novi Gorici: Policisti iščejo belega citroena

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
V torek popoldne je v Novi Gorici prišlo do streljanja, v katerem je bilo udeležnih več oseb.

Nekaj minut po 17. uri je v Novi Gorici na Rejčevi ulici prišlo do streljanja. Po prihodu patrulje in kriminalistov na kraj dogodka tam ni bilo nikogar. Po do zdaj znanih podatkih ni bil nihče poškodovan, vpletene pa naj bi bile tri osebe, ki jih policija do zdaj še ni izsledila. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi s poskusom uboja ter suma storitve kaznivega dejanaj nedovoljne proizvonje in prometa orožja ali eksploziva. 

Obenem policisti prosijo občane, ki bi o dogodku imeli kakršnekoli koristne informacije, da to sporočijo na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo policiste najbližje policijske postaje. Pozivajo občane, ki bi imeli morebitne informacije glede poškodovanega osebnega avtomobila znamke Citroen C1 bele barve, ki je povezano z omenjenim varnostnim dogodkom, da to sporočijo policiji. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.