Noro, v kakšnem razkošju je živel Ivica Todorić

Kulmerovi dvori
Nekdanji šef Agrokorja je na vsak način želel preseči razkošje, v katerem je živel Josip Broz Tito.
Oglej si celoten članek

Sosednja zgradba – Urad predsednika, nekdanje Titovo bivališče v Zagrebu – v primerjav s Todorićevim dvorcem izgleda kot navadna bajta.

Družina Todorić je dom več let skrivala pred očmi javnosti. Novinarje so pustili v bližino le dokler z deli niso zaključili. Na tej povezavi si lahko ogledate fotografije razkošja, v katerem so živeli v zadnjih letih.

Ivica Todorič si je že malce obsesivno želel prekositi razkošje, v katerem je nekoč živel Josip Broz Tito, piše hrvaški 24sata. To mu je tudi uspelo. Sodeč po fotografijah so Kulmerovi dvori najbolj luksuzna rezidenca na Hrvaškem.

Umetnine je nameščal celo v kopalnico. Tu je knjižnica z dragimi knjigami, kopalnica kot iz Tisoč in ene noči, marmor, drag les, …

Razkošno opremljanje Todorićevega dvorca naj bi v veliki meri financiral Agrokor. Preiskovalci sumijo, da je Todorić v za to porabil okoli deset milijonov evrov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:50 21. Oktober 2017.

    Jp tako se zgodi pohlepnezem,edino pravilno.Kaksno podporo je imel v politicnih krogih,da si je lahko toliko nagrabiv in toko dolgo …

  • 23:45 20. Oktober 2017.

    Sedaj bo imel razkošje 2 m x 2 m z rešetkami na oknu, en pograd in eno straniščno školjko.

  • 15:59 20. Oktober 2017.

    Od danes, karikirano rečeno, pa do konca življenja se bo vsako jutro, ko bo vstal, spraševal, če so našli kam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.