V termah oživljali sedemletnika

Foto: Profimedia
Deček je po spustu po toboganu ostal pod vodo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo 30. junija je v enih od term po poročanju lokalnega medija prlekija-on.net prišlo do tragičnega dogodka, ki se je k sreči dobro končal. 

Po poročanju portala, ki se sklicuje na neuradne podatke, je otrok po spustu po toboganu ostal pod vodo. Otrokovi starši in reševalci so ga potegnili iz vode in ker ni dihal pričeli z izvajanjem temeljnih postopkov oživljanja, kar je bilo na srečo uspešno. 

Reševalci NMP Ljutomer so nato otroka dokončno oskrbeli in ga prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer je ostal na opazovanju. 

Po podatkih portala je s sedemletnim otrokom sedaj vse v redu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.