V Thermani Laško imajo krompir!

Foto: Thermana
Foto: Thermana
Res je, v Laškem imajo krompir, vendar ne takšnega, ki se pobira na njivah in zaradi katerega so nastale t. i. krompirjeve počitnice. V Laškem imajo krompir, zato ker se lahko pohvalijo z izjemno kombinacijo narave in zabave, zdravja in dogodivščin.
Oglej si celoten članek

Če ste morda mislili, da je laško termalno letovišče primerno le za starejše, ki se soočajo z zdravstvenimi težavami, ste se pošteno zmotili. Novi kompleks Hotel Thermana Park Laško****superior, zgrajen nekaj let nazaj, vsebuje vse, kar za popoln oddih potrebuje aktivna družina ali posameznik.

Na 2200 m2 vodnih površin ljubitelje vodnih dogodivščin čakajo tobogani, drče, valovni bazen, whirpooli … Vse to se skriva pod edinstveno stekleno kupolo, ki omogoča termalno razvajanje v vsakem vremenu. Strokovno podkovana animacijska ekipa skrbi za vaše največje zaklade od prvega do zadnjega dne počitnic in vam je na voljo tudi, ko se starši podate na odkrivanje Laškega s pomočjo edinstvenih medenih ali pivovskih wellness tretmajev.

Barvite počitnice

V času krompirjevih počitnic je animacija še posebej barvita, kot je barvito jesensko listje, ki služi kot odlično izhodišče za jesensko ustvarjanje. Jesenske kreativne delavnice bodo otroke urile v najrazličnejših spretnostih, kot na primer slikanju in kuhanju, družinam  na voljo bodo organizirani pohodi na bližnje vrhove, ki so dostopni tudi najmlajšim, v plodovih jeseni pa bodo družine uživale na Thermaninem kostanjevem pikniku. Da počitniške gledališke predstave s KU KUC gledališčem, mini disca in plesa z maskoto Vodomčkom, sploh ne omenjamo! Le kakšne bi bile krompirjeve počitnice brez halloween zabave? Pri Grajskih igralih v Zdraviliškem parku se na 31. oktobra popoldne zberemo vse čarovnice in čarovniki tega sveta. Nabrusite metle in pobrišite prah s svojih čarovniških klobukov! Dobimo se v Laškem!



Preverite odlično krompirjevo ponudbo na www.thermana.si in imejte tudi vi krompir!

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.