Slovenija
55 ogledov

V Thermani Laško imajo krompir!

Hčer mama jesen Thermana
Res je, v Laškem imajo krompir, vendar ne takšnega, ki se pobira na njivah in zaradi katerega so nastale t. i. krompirjeve počitnice. V Laškem imajo krompir, zato ker se lahko pohvalijo z izjemno kombinacijo narave in zabave, zdravja in dogodivščin.

Če ste morda mislili, da je laško termalno letovišče primerno le za starejše, ki se soočajo z zdravstvenimi težavami, ste se pošteno zmotili. Novi kompleks Hotel Thermana Park Laško****superior, zgrajen nekaj let nazaj, vsebuje vse, kar za popoln oddih potrebuje aktivna družina ali posameznik.

Na 2200 m2 vodnih površin ljubitelje vodnih dogodivščin čakajo tobogani, drče, valovni bazen, whirpooli … Vse to se skriva pod edinstveno stekleno kupolo, ki omogoča termalno razvajanje v vsakem vremenu. Strokovno podkovana animacijska ekipa skrbi za vaše največje zaklade od prvega do zadnjega dne počitnic in vam je na voljo tudi, ko se starši podate na odkrivanje Laškega s pomočjo edinstvenih medenih ali pivovskih wellness tretmajev.

Barvite počitnice

V času krompirjevih počitnic je animacija še posebej barvita, kot je barvito jesensko listje, ki služi kot odlično izhodišče za jesensko ustvarjanje. Jesenske kreativne delavnice bodo otroke urile v najrazličnejših spretnostih, kot na primer slikanju in kuhanju, družinam  na voljo bodo organizirani pohodi na bližnje vrhove, ki so dostopni tudi najmlajšim, v plodovih jeseni pa bodo družine uživale na Thermaninem kostanjevem pikniku. Da počitniške gledališke predstave s KU KUC gledališčem, mini disca in plesa z maskoto Vodomčkom, sploh ne omenjamo! Le kakšne bi bile krompirjeve počitnice brez halloween zabave? Pri Grajskih igralih v Zdraviliškem parku se na 31. oktobra popoldne zberemo vse čarovnice in čarovniki tega sveta. Nabrusite metle in pobrišite prah s svojih čarovniških klobukov! Dobimo se v Laškem!



Preverite odlično krompirjevo ponudbo na www.thermana.si in imejte tudi vi krompir!