V trčenju z vlakom umrla 49-letna voznica

Foto: Sobotainfo.com prometna nesreča vlak avtomobil Foto: Sobotainfo.com prometna nesreča vlak avtomobil Foto: Sobotainfo.com prometna nesreča vlak avtomobil
V naselju Borejci se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla voznica osebnega avtomobila.
Oglej si celoten članek

Pomurski policisti so bili o nesreči obveščeni malo po 10. uri. V naselju Boreci (Križevci pri Ljutomeru) sta trčila vlak in osebni avtomobil. 

S PU Murska Sobota so sporočili, da so na podlagi zbranih obvestil in ogleda kraja prometne nesreče ugotovili, da je 49-letna voznica vozila iz smeri naselja Logarovci v smeri glavne ceste skozi naselje Boreci. Na nezavarovan železniški prehod, ki je označen z Andrejevim križem, je brez ustavljanja zapeljala v trenutku, ko je po železniški progi iz smeri Ljutomera v smeri Gornje Radgone pripeljal tovorni vlak. Vlak je trčil v desni bočni del avtomobila in ga potiskal še 200 metrov pred sabo.

Voznica osebnega avtomobila med vožnjo ni bila pripeta z varnostnim pasom. Ostala je ukleščena v avtomobilu, iz katerega so jo rešili gasilci. 

Na kraju je kljub oživljanju s strani delavcev Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Ljutomer podlegla poškodbam. Zdravnik je na kraju potrdil smrt voznice in odredil sanitarno obdukcijo. 

Foto: Sobotainfo.com prometna nesreča vlak avtomobil

Gre za prvo letošnjo smrtno žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:41 3. Marec 2020.

    Ko je policija že toliko za varnost državljanov in njihovo premoženje,bi lahko bili malo bolj natančni oziroma bolj skrbni.Namreč gledam …

  • 16:54 2. Marec 2020.

    @B. P. Dragi novinar, v kraju Borejci ni železniške proge. Če si prekmurec, bi to moral vedeti! V podnaslovu je …

  • 16:33 2. Marec 2020.

    Voznica osebnega avtomobila med vožnjo ni bila pripeta z varnostnim pasom. Ostala je ukleščena v avtomobilu, iz katerega so jo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.