V več delih države padala toča

Foto: Tadej Marolt neurje Velike Lašče Foto: Tadej Marolt neurje Velike Lašče Foto: Tadej Marolt neurje Velike Lašče Foto: bralka Adrijana toča Bač pri Knežaku Foto: bralka Adrijana toča Bač pri Knežaku Foto: bralka Adrijana toča Bač pri Knežaku Foto: bralec Klemen toča Kresnice Kresniški vrh Foto: bralec Klemen toča Kresnice Kresniški vrh Foto: bralec Klemen toča Kresnice Kresniški vrh Foto: bralka Adrijana toča Bač pri Knežaku
Popoldne je v več delih države padala toča. Nestanovitno vreme tudi v prihodnjih dneh.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 15. uri je bilo na območju Kresnic in Kresniškega Vrha močno neurje s točo, nam je sporočil bralec. Toča je pobelila tudi območje Bača pri Knežaku in Velikih Lašč.

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje je v bližini Ilirske Bistrice popoldne nastala močna nevihtna celica. Možni so nalivi, viharni veter in toča, je posvarila uprava. Nevihta se je počasi gibaala v smeri proti vzhodu. Zvečer bodo v Sloveniji še lahko nastale posamezne močnejše nevihte. 

 

Po podatkih spletne strani meteo.si je bila v nedeljo popoldne največja verjetnost za pojavljanje toče na Bovškem, Kočevskem, Koroškem, Notranjskem in na Savinjskem. 

 

Foto: meteo.si toča verjetnost

Foto: meteo.si toča verjetnost

 

 

 

 

 

 

 

Na agenciji za okolje so za nedeljo popoldne napovedali možnost krajevnih ploh in neviht, podobno vreme pa se bo nadaljevalo tudi jutri. Najvišje dnevne temperature jutri bodo od 18 do 23 stopinj Celzija, na Primorskem do 25 stopinj. 

Foto: bralec Klemen toča Kresnice Kresniški vrh

Foto: bralec Klemen toča Kresnice Kresniški vrh

 

 

 

 

 

 

V torek bo sončno, popoldne bo lahko še nastala kakšna kratkotrajna ploha. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. V sredo in četrtek bo pretežno jasno, burja bo v sredo ponehala. 

Od srede do petka bo prevladovalo sončno vreme, proti koncu tedna bo spet več oblačnosti in s tem tudi več možnosti za nastanek padavin. 

Je tudi pri vas padala toča? Fotografije lahko pošljete prek spodnjega obrazca. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.