V Velenju so zabodli Celjana

Na parkirišču na Šaleški cesti v Velenju je bil okrog 3.30 zjutraj zaboden 27-letni Celjan, ki je tri ure pozneje zaradi vbodnih ran umrl v celjski bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Okoli pol štirih zjutraj se je na parkirišču na Šaleški cesti v Velenju, v neposredni bližini avtobusne postaje, zgodil umor. Za zdaj še neznani storilec ali več storilcev je zabodlo 27-letnega Celjana, ki so ga s hudimi poškodbami prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico. Tam pa je, kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, okoli pol sedme ure zjutraj umrl. Policisti in kriminalisti dogodek še preiskujejo in zbirajo informacije o storilcih. Policija zato prosi vse občane, ki bi karkoli vedeli o umoru, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na številko policije 113 oziroma na anonimno številko 080 12 00.

Gre za prvi letošnji umor, ki se je zgodil na območju PU Celje. Na Celjskem so se leta 2007 zgodili trije umori, kar je najmanj v zadnjih 10 letih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.