Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

V Velenju so zabodli Celjana

Na parkirišču na Šaleški cesti v Velenju je bil okrog 3.30 zjutraj zaboden 27-letni Celjan, ki je tri ure pozneje zaradi vbodnih ran umrl v celjski bolnišnici.

Okoli pol štirih zjutraj se je na parkirišču na Šaleški cesti v Velenju, v neposredni bližini avtobusne postaje, zgodil umor. Za zdaj še neznani storilec ali več storilcev je zabodlo 27-letnega Celjana, ki so ga s hudimi poškodbami prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico. Tam pa je, kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, okoli pol sedme ure zjutraj umrl. Policisti in kriminalisti dogodek še preiskujejo in zbirajo informacije o storilcih. Policija zato prosi vse občane, ki bi karkoli vedeli o umoru, naj pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali na številko policije 113 oziroma na anonimno številko 080 12 00.

Gre za prvi letošnji umor, ki se je zgodil na območju PU Celje. Na Celjskem so se leta 2007 zgodili trije umori, kar je najmanj v zadnjih 10 letih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.