V velikem požaru zgorele kokoši

Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik Požar hleva v Mostah Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik Požar hleva v Mostah Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik Požar hleva v Mostah Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik Požar hleva v Mostah Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik Požar hleva v Mostah Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik Požar hleva v Mostah Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik Požar hleva v Mostah Foto: Žurnal24 Požar hleva v Mostah
Gasilci so obsežen požar na območju Most v Ljubljani gasili celo noč. Nastala ogromna škoda, policija pa pravi, da ima dogodek elemente kaznivega dejanja.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil včeraj okoli 19. ure – zagorel je hlev.  Aktiviranih je bilo 116 gasilcev iz Gasilske brigade Ljubljana in še sedmih prostovoljnih gasilskih društev.  Iz objekta so rešili osem glav živine, odstranili seno in ga odpeljali na deponijo.

Streha v celoti zgorela

Požar so po podatkih PU Ljubljana uspeli pogasiti v poznih jutranjih urah. Policisti so ugotovili, da je zagorelo v manjšem predprostoru, nato pa se je požar razširil na hlev.

V celoti je pogorel predprostor in streha gospodarskega objekta, zgorelo je še okoli 20 ton sena in približno 50 kubičnih metrov lesa. Gasilci so živino pravočasno rešili, razen okoli 20 kokoši. Nastalo je za okoli 60.000 evrov škode.

V požaru se nobena oseba na srečo ni telesno poškodovala.

Požar podtaknjen?

Policisti so ugotovili, da ima požar elemente kaznivega dejanja, o svojih ugotovitvah bodo obvestili okrožno državno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.