Slovenija > Črna kronika
70 ogledov

V velikem požaru zgorele kokoši

Požar hleva v Mostah
1/8
Prostovoljno gasilsko društvo Bizovik
Gasilci so obsežen požar na območju Most v Ljubljani gasili celo noč. Nastala ogromna škoda, policija pa pravi, da ima dogodek elemente kaznivega dejanja.

Požar je izbruhnil včeraj okoli 19. ure – zagorel je hlev.  Aktiviranih je bilo 116 gasilcev iz Gasilske brigade Ljubljana in še sedmih prostovoljnih gasilskih društev.  Iz objekta so rešili osem glav živine, odstranili seno in ga odpeljali na deponijo.

Streha v celoti zgorela

Požar so po podatkih PU Ljubljana uspeli pogasiti v poznih jutranjih urah. Policisti so ugotovili, da je zagorelo v manjšem predprostoru, nato pa se je požar razširil na hlev.

V celoti je pogorel predprostor in streha gospodarskega objekta, zgorelo je še okoli 20 ton sena in približno 50 kubičnih metrov lesa. Gasilci so živino pravočasno rešili, razen okoli 20 kokoši. Nastalo je za okoli 60.000 evrov škode.

V požaru se nobena oseba na srečo ni telesno poškodovala.

Požar podtaknjen?

Policisti so ugotovili, da ima požar elemente kaznivega dejanja, o svojih ugotovitvah bodo obvestili okrožno državno tožilstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.