V zadnjem dnevu veliko vlomov in tatvin

Foto: Profimedia Slika je simbolična.
Foto: Profimedia Slika je simbolična.
Vlomilci so bili na delu tudi pri podjetjih.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so na področju kriminalitete v zadnjih 24 urah med drugim obravnavali 15 tatvin, 11 vlomov in 5 primerov poškodovanja tuje stvari.

V okolici Logatca je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit v skupni vrednosti 3.000 evrov. V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško treking kolo znamke Genesses v vrednosti 600 evrov, v drugem dogodku na istem območju pa je bilo odtujeno moško kolo KTM Life v vrednosti 300 evrov.

Na Letališki cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja in odtujili računalniško opremo v vrednosti okoli 2.000 evrov. Na območju Bežigrada pa so po vlomu odnesli tri prenosne računalnike. V Ivančni Gorici so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili odpadno kovino in oškodovali podjetje za nekaj tisoč evrov. V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner in odtujenih več kosov električnega orodja v vrednosti okoli 1.000 evrov, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Vlomilci so v drugih dogodkih odtujili rolerje, žar, električne vodnike in več kosov električnega orodja. 

dezurni@styria-media.si


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:37 7. Junij 2022.

    čim bolj se hvalite po spetu kje ste pa takoj objavite da majo roparji lažje delo ...

  • 09:39 7. Junij 2022.

    Zakaj ne uporabijo vodnega topa ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.