Slovenija
1756 ogledov

V zadnjem dnevu veliko vlomov in tatvin

Vlom. Slika je simbolična. Profimedia Slika je simbolična.
Vlomilci so bili na delu tudi pri podjetjih.

Ljubljanski policisti so na področju kriminalitete v zadnjih 24 urah med drugim obravnavali 15 tatvin, 11 vlomov in 5 primerov poškodovanja tuje stvari.

V okolici Logatca je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil denar in nakit v skupni vrednosti 3.000 evrov. V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil moško treking kolo znamke Genesses v vrednosti 600 evrov, v drugem dogodku na istem območju pa je bilo odtujeno moško kolo KTM Life v vrednosti 300 evrov.

Na Letališki cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja in odtujili računalniško opremo v vrednosti okoli 2.000 evrov. Na območju Bežigrada pa so po vlomu odnesli tri prenosne računalnike. V Ivančni Gorici so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili odpadno kovino in oškodovali podjetje za nekaj tisoč evrov. V centru Ljubljane je bilo vlomljeno v gradbeni kontejner in odtujenih več kosov električnega orodja v vrednosti okoli 1.000 evrov, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Vlomilci so v drugih dogodkih odtujili rolerje, žar, električne vodnike in več kosov električnega orodja. 

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 2
  • Avatar lopov
    lopov 11:37 07.junij 2022.

    čim bolj se hvalite po spetu kje ste pa takoj objavite da majo roparji lažje delo ...

  • Avatar Leon
    Leon 09:39 07.junij 2022.

    Zakaj ne uporabijo vodnega topa ?