V Zelenem jezeru našli moško truplo

Foto: mariborinfo.com
Foto: Jure Banfi, mariborinfo.com
Na priljubljeni turistični lokaciji je umrl mladi tuji državljan.
Oglej si celoten članek

V gramozni jami Pleterje, imenovani tudi Zeleno jezero, so v soboto zvečer opazili negibnega moškega. 27-letnika so potegnili iz vode, njegovo oživljanje pa je bilo neuspešno, so danes sporočili iz Policijske uprave Maribor.

V Športno rekreacijskem centru Green Lake v naselju Pleterje so utopljenca do prihoda reševalcev oživljali predstavniki Prostovoljnega gasilskega društva Talum.

Pristojni so nato potrdili smrt 27-letnega tujega državljana, ki ima urejeno bivanje v Sloveniji, in odredili sanitarno obdukcijo.

Smrt po doslej znanih informacijah ni posledica kaznivega dejanja. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so še navedli v Policijski upravi Maribor.

Hude poškodbe Tragično. Slabo izpeljana erotična igra?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:24 24. Julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.