Svet
74425 ogledov

Tragično. Slabo izpeljana erotična igra?

Italijanska policija EPA
Hipoteza o slabo zastavljeni in izpeljani erotični igri se zdi vse bolj verjetna.

Preiskava o mrtvem moškem in hudo poškodovani ženski v hotelu v Firencah je v polnem teku, piše Italijanska tiskovna agencija Ansa. Par so našli v hotelu blizu Ponte Vecchio.

Prva domneva, da je šlo za hud obračun med partnerjema, so preiskovalci po poročanju Anse dali na stran. Vse bolj verjetna je namreč hipoteza o slabo končani erotični igri.

Nekdanji igralec ragbija

Oba gosta hotela sta angleška turista, oba sta nepremičninska strokovnjaka. On je imel 40 let, ona pa 45. Moški je bil po podatkih Anse  policije v preteklosti igralec ragbija, ona pa ima otroke iz prejšnjega zakona. Par sta bila sicer dlje časa.

Po poročanju britanskega tabloida The Sun, naj bi truplo pripadalo nekdanji zvezdi ragbija, Rickyju Bibeyju, ki so ga našli v hotelski sobi vredni 350 funtov na noč.

Iz njune sobe so se po poročanju Anse razlegali živalski kriki, ki so vznemirili osebje, ki je poklicalo policijo. Policisti so v sobi našli moško truplo in hudo poškodovano žensko, ki so jo reševalci nemudoma odpeljali v bolnišnico na operacijo.

Letalska nesreča Tragično Svet V Grčiji strmoglavilo ukrajinsko letalo Alkohol Nevarno Zdravje Zato je lahko mešnje kofeina in alkohola usodno

Kriki in sledi krvi, ki jih je forenzična policija našla na različnih točkah v hotelski sobi, so napeljevali preiskovalce, da je šlo najbrž za hud prepir. Zdravniški pregled ženske pa je nato izključil poškodbe, ki bi jih utrpela zaradi udarcev. Na moškem pa ni znakov poškodb, zaenkrat domnevajo, da je doživel srčni infarkt. Opravljena bo obdukcija. Na obeh bodo opravili tudi toksikološke preiskave.

Osebje v hotelu je povedalo, da je prišel par v hotel v petek in da sta se takoj odpravila v mesto. Nazaj naj bi prišla pod vplivom alkohola ali nedovoljenih substanc.

Komentarjev 1