V žep pospravil sto evrov

Foto: Žurnal24 Stanovalka je po dejanju že zamenjala ključavnico na vhodnih vratih, saj se boji
Goljufija. S pretvezo menjal ključavnico na vhodnih vratih.
Oglej si celoten članek

"Stanovalki v bloku je nepridiprav zamenjal njeno še delujočo ključavnico s čisto navadnim cilindričnim vložkom, ki sicer stane deset evrov. Dal ji je še pet ključev in navadno plastično kodno kartico ter zaračunal okrog sto evrov," je nad goljufijo, ki si jo je privoščil nepridiprav, ogorčen Ivo Grula, hišnik v stanovanjskem bloku na Krekovi ulici v Mariboru.

Vzel denar in pobegnil
"Prejšnji petek je pozvonil gospod v delovni obleki in mi rekel, da mi bo menjal ključavnico na vhodnih vrat, saj da se je stara enemu od stanovalcev v drugem nadstropju zataknila in se je hišni svet odločil za menjavo vseh ključavnic v stanovanjskem bloku," pripoveduje Miloslava Maksimovič, ogoljufana starejša stanovalka.

"Tako hitro je menjal ključavnico, da mi še lastnika ni uspelo priklicati. Zaračunal mi je 98 evrov, kar sem mu plačala. Ko pa sem zahtevala račun, mi je odvrnil, da ga ima v avtu in mi ga prinese. A ni bilo več ne njega ne računa," pravi ogoljufana in dodaja, da gre za moškega, starega približno 40 let, ki se je predstavil, da je iz Kranja.

Bartolo Lampret s Policijske uprave Maribor ljudi opozarja, naj bodo pri sklepanju poslov skrajno previdni oziroma naj jih ne sklenejo, če so jim okoliščine kakorkoli sumljive, in naj o tem takoj obvestijo policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.