V zmaličeni pločevini dva mrtva

Pri Kranju sta v prometni nesreči umrla dva človeka. Voznik avtomobila je izsiljeval prednost, trk ob tovornjak je bil usoden za njega in njegovo sopotnico.
Oglej si celoten članek

V nesreči, do katere je prišlo okrog 11. ure, sta umrli dve osebi, je sporočil Bojan Kos s kranjske policijske uprave. Nesreča se je zgodila na križišču, kjer se izvoz iz avtoceste priključi na glavno cesto Kranj - Šenčur. 

PREBERITE ŠE:

"Zaradi neupoštevanja pravil o prednosti sta umrla povzročitelj nesreče in udeleženka v njegovem avtomobilu. Ugotovljeno je bilo še, da se je povzročitelj z avtomobilom na priključku Kranj Vzhod izključeval izavtoceste, v križišču z regionalno cesto Kranj – Šenčur pa je zapeljal pred tovorno vozilo," je pojasnil Kos. 

Avtomobil obeh žrtev je po trčenju odbilo v bližnji jarek, kjer je obstalo. Da so prišli do ponesrečenih, so morali gasilci uporabiti tehnični poseg. Žrtvi nesreče sta starejša Radovljičana.

Voznik tovornega vozila v nesreči ni bil poškodovan, alkotest je bil negativen.

V treh dneh pet žrtev

Do tragične prometne nesreče je sinoči prišlo tudi pri Ptuju; trčila sta osebni avtomobil in avtobus, voznik avtomobila je pri tem umrl.

V sredo pa je do hude prometne nesreče prišlo na cesti Slovenska Bistrica – Slovenske Konjice.

Foto: Gasilska enota Slovenska Bistrica Promet nesreča Vrhole - Preloge  Komaj 20-letni voznik je zaradi prehitre vožnje trčil v tovornjak. Na mestu sta bila mrtva tako mladi voznik, kot njegov še leto dni mlajši sopotnik. Voznika je pred usodnim ovinkom ustavljala policija, vendar se na njihove znake ni oziral. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.