Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

V zmaličeni pločevini dva mrtva

Pri Kranju sta v prometni nesreči umrla dva človeka. Voznik avtomobila je izsiljeval prednost, trk ob tovornjak je bil usoden za njega in njegovo sopotnico.

V nesreči, do katere je prišlo okrog 11. ure, sta umrli dve osebi, je sporočil Bojan Kos s kranjske policijske uprave. Nesreča se je zgodila na križišču, kjer se izvoz iz avtoceste priključi na glavno cesto Kranj - Šenčur. 

PREBERITE ŠE:

"Zaradi neupoštevanja pravil o prednosti sta umrla povzročitelj nesreče in udeleženka v njegovem avtomobilu. Ugotovljeno je bilo še, da se je povzročitelj z avtomobilom na priključku Kranj Vzhod izključeval izavtoceste, v križišču z regionalno cesto Kranj – Šenčur pa je zapeljal pred tovorno vozilo," je pojasnil Kos. 

Avtomobil obeh žrtev je po trčenju odbilo v bližnji jarek, kjer je obstalo. Da so prišli do ponesrečenih, so morali gasilci uporabiti tehnični poseg. Žrtvi nesreče sta starejša Radovljičana.

Voznik tovornega vozila v nesreči ni bil poškodovan, alkotest je bil negativen.

V treh dneh pet žrtev

Do tragične prometne nesreče je sinoči prišlo tudi pri Ptuju; trčila sta osebni avtomobil in avtobus, voznik avtomobila je pri tem umrl.

V sredo pa je do hude prometne nesreče prišlo na cesti Slovenska Bistrica – Slovenske Konjice.

Promet nesreča Vrhole - Preloge | Avtor: Gasilska enota Slovenska Bistrica Gasilska enota Slovenska Bistrica
 Komaj 20-letni voznik je zaradi prehitre vožnje trčil v tovornjak. Na mestu sta bila mrtva tako mladi voznik, kot njegov še leto dni mlajši sopotnik. Voznika je pred usodnim ovinkom ustavljala policija, vendar se na njihove znake ni oziral. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.