Vam je ta moški kaj znan? Išče ga policija.

Foto: Policija Vlomilec, ki je v Šempetru ukradel opremo za rudarjenje kriptovalut Foto: Policija Vlomilec, ki je v Šempetru ukradel opremo za rudarjenje kriptovalut Foto: Policija Vlomilec, ki je v Šempetru ukradel opremo za rudarjenje kriptovalut
Policija identitete tega človeka še ni uspela ugotoviti. Tri mesece po kraji računalniške opreme za rudarjenje kriptovalut v Šempetru pri Gorici primer ostaja neraziskan.
Oglej si celoten članek

Do velike tatvine je prišlo v noči z dne 14. na 15. oktober lani, neznanec, ki so ga sicer posnele varnostne kamere, je vlomil v poslovne prostore ene od gospodarskih družb v ulici Lavžnik. Ukradel je večjo količino računalniških komponent za rudarjenje kriptovalut in podjetju povzročil večko gospodarsko škodo.

"Po izvršenem kaznivem dejanju je storilec z odvzetimi računalniškimi enotami kraj zapustil in odšel neznano kam. Storilca so pri kaznivem dejanju posnele tudi tamkajšnje varnostne kamere, vendar njegova ideniteta v tem trenutku še ni ugotovljena oz. potrjena," so danes sporočili policisti.

Vse, ki bi moškega na fotografiji prepoznali ali policiji lahko nudili koristne informacije v zvezi s tem primerom, prosijo, da jim jih pokličejo na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Foto: Policija Vlomilec, ki je v Šempetru ukradel opremo za rudarjenje kriptovalut

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    16:53 14. Januar 2019.

    Bil je opankar. Iskal je kramp in lopato. Ker ju ni našel, je ukradel kompjutor.

  • 13:52 14. Januar 2019.

    Sto procentno kalabrež.

  • 13:03 14. Januar 2019.

    Policija prosi za pomoč . Ljudstvo prosi za spremembo zakonodaje pravosodja .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.