Slovenija > Črna kronika
4433 ogledov

Vam je ta moški kaj znan? Išče ga policija.

Vlomilec, ki je v Šempetru ukradel opremo za rudarjenje kriptovalut
1/3
Policija
Policija identitete tega človeka še ni uspela ugotoviti. Tri mesece po kraji računalniške opreme za rudarjenje kriptovalut v Šempetru pri Gorici primer ostaja neraziskan.

Do velike tatvine je prišlo v noči z dne 14. na 15. oktober lani, neznanec, ki so ga sicer posnele varnostne kamere, je vlomil v poslovne prostore ene od gospodarskih družb v ulici Lavžnik. Ukradel je večjo količino računalniških komponent za rudarjenje kriptovalut in podjetju povzročil večko gospodarsko škodo.

"Po izvršenem kaznivem dejanju je storilec z odvzetimi računalniškimi enotami kraj zapustil in odšel neznano kam. Storilca so pri kaznivem dejanju posnele tudi tamkajšnje varnostne kamere, vendar njegova ideniteta v tem trenutku še ni ugotovljena oz. potrjena," so danes sporočili policisti.

Vse, ki bi moškega na fotografiji prepoznali ali policiji lahko nudili koristne informacije v zvezi s tem primerom, prosijo, da jim jih pokličejo na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Vlomilec, ki je v Šempetru ukradel opremo za rudarjenje kriptovalut | Avtor: Policija Policija

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • ode 16:53 14.januar 2019.

    Bil je opankar. Iskal je kramp in lopato. Ker ju ni našel, je ukradel kompjutor.

  • Lavdan 13:52 14.januar 2019.

    Sto procentno kalabrež.

  • Avatar Leon
    Leon 13:03 14.januar 2019.

    Policija prosi za pomoč . Ljudstvo prosi za spremembo zakonodaje pravosodja .