Varnost na Hrvaškem na slabem glasu

Foto: Žurnal24 Hrvaška mora več storiti za sloves varne države, ugotavljajo hrvaški turistični
Tunizija, Turčija, Egipt, to so vse države, ki jih imajo Britanci, Nemci, Italijani in Čehi za varnejše od Hrvaške.
Oglej si celoten članek

Hrvaško ministrstvo za turizem so zaskrbeli rezultati raziskave španske ustanove THR, ki pripravlja strateški načrt za razvoj hrvaškega turizma v obdobju med leti 2010 in 2014.

Kot poroča Večernji list, je petkova objava rezultatov precej neugodno dejstvo za hrvaški turizem. Vodilni v hrvaškem turizmu skušajo nekoliko omiliti podatke in opozarjajo, da je bila raziskava med zahodnimi gosti opravljane na majhnem vzorcu internetnih uporabnikov, pri čemer naj bi jih bil le zelo majhen del sploh kdaj na Hrvaškem.

Minister za turizem Damir Bajs pravi, da so tisti, ki so na Hrvaškem že bili, državi dali visoko oceno za varnost. „Očitno moramo nekaj storiti,“ je slab varnostni ugled Hrvaške v svetu komentiral Bajs. Sicer pa so drugi izsledki raziskave za Hrvaško ugodnejši, saj dokazujejo, da so bili turisti, ki so obiskali državo, z dopustom zadovoljni oz. celo prijetno presenečeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.