Varnostnika kradla gorivo

Foto: Žurnal24 Nepridiprava sta kradla iz parkiranih tovornjakov in v objektih, ki sta jih kot
Nepridiprava sta na bencinskem servisu v Odrancih pri Murski Soboti iz parkiranih tovornjakov kradla dizelsko gorivo.
Oglej si celoten članek

Ko ju je voznik tovornega vozila opazil, ga je eden od njiju po poročanju murskosoboške policijske uprave s solzivcem poškropil v oči, nato pa sta oba pobegnila s prizorišča. Eden z avtomobilom, drugi peš.

Policija je po ogledu kraja dogodka ugotovila, da sta neznanca s silo odprla pokrov rezervoarja na parkiranem vozilu in s plastično cevjo prečrpavala dizelsko gorivo v večjo plastično posodo.

Moški, ki se je odpeljal z avtomobilom, je odpeljal domov, zamenjal vozilo in se z njim odpeljal od doma. Ko se je v drugo vrnil domov, ga je pričakala policija in mu zasegla plastično posodo z ukradeno nafto.

Policisti so ugotovili, da je 34-letni osumljenec, ki je bil v času kaznivega dejanja oblečen v uniformo varnostnika, zaposlen pri eni izmed varnostnih služb. Njegovega 27-letnega pomagača, prav tako varnostnika, so našli čez tri dni.

Moška sta pred posredovanjem policije že iztočila gorivo iz treh tovornjakov, v rezervoar četrtega pa jima ni uspelo vdreti. Vse skupaj se je dogajalo 4. decembra.

V hišni preiskavi so policisti na njunih domovih našli še več ukradenih predmetov: več plastičnih posod in nekaj nafte, gradbeni material, luči, keramične ploščice, kable in druge predmete, ki sta jih odtujila v objektih, kjer sta opravljala službo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.