Včeraj tri smrtne žrtve

Foto: CPV Domžale Smrtna prometna nesreča v Domžalah Foto: CPV Domžale Smrtna prometna nesreča v Domžalah Foto: CPV Domžale Smrtna prometna nesreča v Domžalah Foto: CPV Domžale Smrtna prometna nesreča v Domžalah
V minuli noči so policisti obravnavali 30 prometnih nesreč. En človek je umrl. Včeraj smo na cestah skupno zabeležili kar tri smrtne žrtve.
Oglej si celoten članek

V 21 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih devetih pa je en človek umrl. Deset jih je bilo lahko telesno poškodovanih, so sporočili s Policije. Ob 21.37 sta v drevoredu na Tržaški cesti v Logatcu čelno trčila tovorno vozilo - vlačilec, ki je prevažal ladijske kontejnerje, in osebni avtomobil. Gasilci so s tehničnim posegom reševali ukleščenega voznika osebnega vozila, ki je zaradi poškodb umrl. Poškodovanega voznika vlačilca so reševalci ZD Logatec prepeljali v bolnišnico, piše na strani uprave za zaščito in reševanje.

Do usodnega trka je včeraj prišlo še v Občini Domžale, kjer sta trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci CPV Domžale so s tehničnim posegom iz osebnega vozila reševali ukleščenega človeka, ki je na kraju nesreče umrl. Na cesti Krtina–Moravče pa se je tragična nesreča zgodila okoli 14.30. V njej je umrl 64-letni moški.

Na policiji dodajajo, da so do streznitve pridržali po dva voznika v Ljubljani, Kranju in Celju, po enega pa v Kopru in Novem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.