Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Včeraj tri smrtne žrtve

Smrtna prometna nesreča v Domžalah
1/4
CPV Domžale
V minuli noči so policisti obravnavali 30 prometnih nesreč. En človek je umrl. Včeraj smo na cestah skupno zabeležili kar tri smrtne žrtve.

V 21 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih devetih pa je en človek umrl. Deset jih je bilo lahko telesno poškodovanih, so sporočili s Policije. Ob 21.37 sta v drevoredu na Tržaški cesti v Logatcu čelno trčila tovorno vozilo - vlačilec, ki je prevažal ladijske kontejnerje, in osebni avtomobil. Gasilci so s tehničnim posegom reševali ukleščenega voznika osebnega vozila, ki je zaradi poškodb umrl. Poškodovanega voznika vlačilca so reševalci ZD Logatec prepeljali v bolnišnico, piše na strani uprave za zaščito in reševanje.

Do usodnega trka je včeraj prišlo še v Občini Domžale, kjer sta trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci CPV Domžale so s tehničnim posegom iz osebnega vozila reševali ukleščenega človeka, ki je na kraju nesreče umrl. Na cesti Krtina–Moravče pa se je tragična nesreča zgodila okoli 14.30. V njej je umrl 64-letni moški.

Na policiji dodajajo, da so do streznitve pridržali po dva voznika v Ljubljani, Kranju in Celju, po enega pa v Kopru in Novem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.