Včeraj v Sloveniji tri nove smrtne žrtve, hkrati tudi dobre novice

Foto: Matej Povše za UKC LJ Covid-19, UKC Ljubljana
Včeraj je medicinko osebje izvedlo 537 testov na novi koronavirus, pozitivnih je bilo pet oseb.
Oglej si celoten članek

Zaradi covida-19 so v zadnjih 24 urah umrli trije ljudje.

Dobra novica je število hospitaliziranih, včeraj jih je bilo v bolnišnicah le še 88. Trend je torej zelo jasno zavil navzdol.

Od 88 pacientov, ki se zdravijo v bolnišnicah, jih je na intenzivni negi 26.

V Sloveniji je bilo v nedeljo 88 hospitaliziranih s covidom-19, kar je najmanj po 24. marcu. Tudi število bolnikov na intenzivnih oddelkih se še naprej zmanjšuje, tako kot število novih potrjenih okužb. Konec tedna je bilo sicer manj testiranj. Število umrlih se je povzpelo na 77.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:36 20. April 2020.

    > Še vedno preveč mrtvih !!?? Ostalo je demagogija ! Čeprav korone nikakor ni za podcenjevat, število mrtvih zaenkrat (zaradi …

  • 11:14 20. April 2020.

    Še vedno preveč mrtvih !!?? Ostalo je demagogija !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.