Večina pošt ne bo več odprta ves dan

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Do poletja bo večina poštnih poslovalnic, razen največjih, prešla na novi deljeni delovni čas. Prve spremembe bodo že 2. maja, zadnje 2. julija. Le največje poslovalnice bodo še naprej odprte od 8. ure zjutraj do 18. ali 19. ure zvečer.
Oglej si celoten članek

Tako kot bančne poslovalnice tudi poštne ne bodo več na voljo ves dan. Tri četrtine jih prehaja na deljeni delovni čas. Prve z 2. majem, zadnje z 2. julijem.

 

Odpuščanja ne bo

"Preoblikovanje delovnih časov pošt je le eden od ukrepov, ki so potrebni za ohranjanje dolgoročne stabilnosti in uspešnosti poslovanja Pošte Slovenije, ki jih je družba dolžna zagotoviti. Zaradi preoblikovanja delovnih časov pošt, to moram še posebej poudariti, nihče od zaposlenih ne bo izgubil zaposlitve, vse spremembe bodo regulirane z naravnim odlivom (upokojitve, odhodi)," pravi generalni direktor Pošte Slovenije Aleš Hauc.

Prav tako na Pošti pravijo, da uporabniki zaradi te spremembe ne bodo prikrajšani, saj so delovni čas določili tako, da so upoštevali, kdaj je na poštah največja gneča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:46 29. Marec 2012.

    se popolnoma strinjam !!!!

  • 16:44 29. Marec 2012.

    jozek D. tu je bila samo dobra volje ene od uslužbenk, ki vam ni želela računat potrdila, druga je pa …

  • 09:52 29. Marec 2012.

    Že tko je vrsta v vsaki pošti kamor prideš + večinoma nezainteresirane uslužbenke od katerih ima vsaka svoj unikatni protokol …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.