Večkrat zabodli 23-letnika

Foto: Žurnal24 Ob pol devetih zvečer so neznanci na na Trgu OF v Ljubljani večkrat zabodli 23-l
Ob pol devetih zvečer so neznanci na Trgu OF v Ljubljani večkrat zabodli 23-letnika, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za navijaški obračun.
Oglej si celoten članek

"Okoli 20.25  smo dobili sporočilo o kršitvi javnega reda in miru na Trgu OF v Ljubljani. Po do zdaj zbranih obvestilih so storilci  napadli 23-letnega občana. Pri napadu so uporabili nevaren predmet (domnevno nožu podoben predmet). 23-letnik je po do zdaj zbranih podatkih utrpel hude telesne poškodbe," je zatrdila Maja Adlešič iz PU Ljubljana.

Na UKC-ju so nam potrdili, da so poškodovanca sprejeli in ga operirali. Več informacij o njegovem zdravstvenem stanju nam niso želeli izdati.

Pet fantov naj bi z nožem večkrat zabodlo Ljubljančana. Napadeni se zdravi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Priče so povedale, da se je spopad začel v začel v bližini železniške postaje, poroča TV Slovenija.

Glede samega dogodka policisti nadaljujejo s preverjanjem okoliščin dogodka ter z ugotavljanjem tako motiva kot identitete storilcev. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za navijaški obračun.

Poostreno varovanje pred nogometno tekmo
V Ljubljani je bilo sicer že popoldan na Vilherjevi ulici večje število policistov s kombiji, ki so po besedah Adlešičeve izvajali aktivnosti s področja javne varnosti zaradi nogometne tekme med Olimpijo in Mariborom. Nad območjem je bilo opaziti tudi helikopter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.