Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Večkrat zabodli 23-letnika

Ob pol devetih zvečer so neznanci na na Trgu OF v Ljubljani večkrat zabodli 23-l Žurnal24 main
Ob pol devetih zvečer so neznanci na Trgu OF v Ljubljani večkrat zabodli 23-letnika, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za navijaški obračun.

"Okoli 20.25  smo dobili sporočilo o kršitvi javnega reda in miru na Trgu OF v Ljubljani. Po do zdaj zbranih obvestilih so storilci  napadli 23-letnega občana. Pri napadu so uporabili nevaren predmet (domnevno nožu podoben predmet). 23-letnik je po do zdaj zbranih podatkih utrpel hude telesne poškodbe," je zatrdila Maja Adlešič iz PU Ljubljana.

Na UKC-ju so nam potrdili, da so poškodovanca sprejeli in ga operirali. Več informacij o njegovem zdravstvenem stanju nam niso želeli izdati.

Pet fantov naj bi z nožem večkrat zabodlo Ljubljančana. Napadeni se zdravi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Priče so povedale, da se je spopad začel v začel v bližini železniške postaje, poroča TV Slovenija.

Glede samega dogodka policisti nadaljujejo s preverjanjem okoliščin dogodka ter z ugotavljanjem tako motiva kot identitete storilcev. Po neuradnih podatkih naj bi šlo za navijaški obračun.

Poostreno varovanje pred nogometno tekmo
V Ljubljani je bilo sicer že popoldan na Vilherjevi ulici večje število policistov s kombiji, ki so po besedah Adlešičeve izvajali aktivnosti s področja javne varnosti zaradi nogometne tekme med Olimpijo in Mariborom. Nad območjem je bilo opaziti tudi helikopter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.