Vedno več kandidatov

Foto: Žurnal24 Tomaž Orešič je skupaj s Katarino Kresal snemal predvolilni spot. (Foto: Faceboo
Lobiranje za glasove. Kandidati so se že pognali v neuradni predvolilni boj.
Oglej si celoten članek

Kar 11 kandidatov se bo čez nekaj dni pognalo v boj za županski prestol v drugem največjem mestu.

Dejavnosti v polnem teku
Včeraj je pričakovano svojo kandidaturo najavil Stojan Auer, predsednik stranke Lista za pravičnost in razvoj (LPR). Na uradno volilno kampanjo, ki se začne 10. septembra, pa se pospešeno pripravljajo tudi drugi kandidati.

Foto: Žurnal24 kandidati, Maribor, Franc Kangler, Dejan Zavec

Tako je Gregor Jager (Zares) pred dnevi že odprl svojo štabno pisarno v strogem središču mesta. Enako je storil tudi Borut Ambrožič (Stranka medgeneracijske solidarnosti in razvoja), in sicer na Glavnem trgu.

Janez Ujčič
(DeSUS) si je volilne točke še pred začetkom kampanje nabiral na srečanju upokojencev Zgornje podravske regije, ki je bila pod Pohorjem. Tomaž Orešič (LDS) je pred dnevi v središču mesta snemal predvolilni spot.

Foto: Žurnal24 main kandidati, Maribor, STOJAN AUER Bojan Horvat (SD) za glasove že lobira med meščani različnih mestnih četrti. Tomaž Kancler (podpora SDS) še vedno ni uradno najavil svoje županske kandidature.

Kandidatki Monika Piberl (Glas žensk) in Melita Cimerman (Zeleni Slovenije) sta bili v zadnjih tednih videni na kar nekaj družabnih dogodkih. Za župana bo kandidiral tudi Teodor Lorenčič (Lista za Maribor).

Foto: Žurnal24 kandidati, Maribor, Gregor Jager Druge prioritete župana
Aktualni župan Franc Kangler je toliko protikandidatov komentiral takole: “Nimam se časa ukvarjati z nasprotniki, ker sta moji prioriteti dokončanje projektov in vodenje občine.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.