Vedo, kje je pogrešani Maj

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Na družbenem omrežju so se pojavile navedbe, da so našli pogrešanega 14-letnega Maja Čučkova.
Oglej si celoten članek

Na družbenem omrežju se je pojavil zapis, da so pogrešanega dečka našli in naj bi bil v bolnišnici na Nizozemskem, kjer naj bi ga zdravili zaradi sepse. Na ljubljanski policijski upravi so nam potrdili, da so bili s strani tujih varnostnih organov obveščeni, kjer se otrok nahaja. Ob tem so dodali, da nadaljujejo z aktivnostmi, povezanimi z iskanjem otroka. 

Kot so nam še pojasnili, kljub temu, da vedo, kje se otrok nahaja, iskanja ne morejo preklicati, dokler se otrok ne vrne k svojemu skrbniku. 

Policija je konec septembra sporočila, da je pogrešani mladoletnik avgusta letos z mamo odpotoval iz Slovenije v Francijo. Nazadnje je bil 23. septembra letos hospitaliziran v bolnišnici v Parizu. Kot so takrat zapisali policisti, naj bi mati sina iz bolnišnice samovoljno odpeljala neznano kam, kljub temu, da otrok potrebuje zdravljenje oziroma zdravila, saj je v nasprotnem primeru lahko njegovo življenje resno ogroženo. 

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.