Slovenija > Črna kronika
86 ogledov

Vedo, kje je pogrešani Maj

Maj Cučkov PU Ljubljana
Na družbenem omrežju so se pojavile navedbe, da so našli pogrešanega 14-letnega Maja Čučkova.

Na družbenem omrežju se je pojavil zapis, da so pogrešanega dečka našli in naj bi bil v bolnišnici na Nizozemskem, kjer naj bi ga zdravili zaradi sepse. Na ljubljanski policijski upravi so nam potrdili, da so bili s strani tujih varnostnih organov obveščeni, kjer se otrok nahaja. Ob tem so dodali, da nadaljujejo z aktivnostmi, povezanimi z iskanjem otroka. 

Kot so nam še pojasnili, kljub temu, da vedo, kje se otrok nahaja, iskanja ne morejo preklicati, dokler se otrok ne vrne k svojemu skrbniku. 

Policija je konec septembra sporočila, da je pogrešani mladoletnik avgusta letos z mamo odpotoval iz Slovenije v Francijo. Nazadnje je bil 23. septembra letos hospitaliziran v bolnišnici v Parizu. Kot so takrat zapisali policisti, naj bi mati sina iz bolnišnice samovoljno odpeljala neznano kam, kljub temu, da otrok potrebuje zdravljenje oziroma zdravila, saj je v nasprotnem primeru lahko njegovo življenje resno ogroženo. 

dezurni@zurnal24.si Dan za varen 

avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.