Velenje: peški ustavila, potem pa trčila vanjo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Velenju so v sredo zabeležili nenavadno prometno nesrečo. Voznica je mladoletni peški pred prehodom najprej ustavila, potem pa speljala in z avtom trčila v njeno desno nogo.
Oglej si celoten članek

Do dogodka, ki ga policija beleži kot prometno nesrečo, je prišlo v sredo med 12.00 in 12.30 na Jenkovi cesti v Velenju.

Neznana voznica je vozila rdeč osebni avtomobil znamke audi s tablico z velenjskim grbom ter delno registrsko številko CE U4-. Pripeljala je po Jenkovi cesti iz smeri Tomšičeve proti Prešernovi cesti. V bližini objekta Jenkova cesta 15 je vozilo ustavila pred prehodom za pešce ter mladoletni peški pokazala, naj prečka vozišče.

Ko je bila deklica že na cesti, je voznica speljala in s prednjim desnim delom vozila trčila v desno nogo peške. Peška pri trčenju sicer ni padla, sporočajo s policije, neznana voznica pa je po dogodku odpeljala naprej v smeri Prešernove ceste, ne da bi ustavila.

Neznano voznico in vse, ki ste omenjeno prometno nesrečo morda videli ali o njej karkoli veste, policija prosi, da pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.