Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Velenje: peški ustavila, potem pa trčila vanjo

Prečkanje ceste Shutterstock
V Velenju so v sredo zabeležili nenavadno prometno nesrečo. Voznica je mladoletni peški pred prehodom najprej ustavila, potem pa speljala in z avtom trčila v njeno desno nogo.

Do dogodka, ki ga policija beleži kot prometno nesrečo, je prišlo v sredo med 12.00 in 12.30 na Jenkovi cesti v Velenju.

Neznana voznica je vozila rdeč osebni avtomobil znamke audi s tablico z velenjskim grbom ter delno registrsko številko CE U4-. Pripeljala je po Jenkovi cesti iz smeri Tomšičeve proti Prešernovi cesti. V bližini objekta Jenkova cesta 15 je vozilo ustavila pred prehodom za pešce ter mladoletni peški pokazala, naj prečka vozišče.

Ko je bila deklica že na cesti, je voznica speljala in s prednjim desnim delom vozila trčila v desno nogo peške. Peška pri trčenju sicer ni padla, sporočajo s policije, neznana voznica pa je po dogodku odpeljala naprej v smeri Prešernove ceste, ne da bi ustavila.

Neznano voznico in vse, ki ste omenjeno prometno nesrečo morda videli ali o njej karkoli veste, policija prosi, da pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.