Velik šok za SDS: bodo ostali brez vodje poslanske skupine?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Aktualna poslanka in vodja poslanske skupine SDS ima dovolj parlamenta, želi si postati županja. V kolikor bo izvoljena, bo SDS izgubil vodjo poslanske skupine, v poslanskih klopeh pa jo bo zamenjal Damjan Muzel.
Oglej si celoten članek

"Mnogi ste se v zadnjih mesecih name obrnili z vprašanjem, ali bo stranka SDS na lokalnih volitvah v občini Šentjur imela svojega kandidata. Po dolgem premisleku in na pobudo mnogih soobčanov vam sporočam, da sem se za kandidaturo za županjo občine Šentjur odločila sama.  Razlogov je veliko, najpomembnejši pa je razvoj celotne občine, izvedba projektov, ki smo jih v zadnjih dveh letih predvideli za sofinanciranje s strani države ter dvig kvalitete življenja v naši občini," je svojim sledilcem na Facebooku sporočila 52-letna Jelka Godec. Občino Šentjur trenutno vodi župan Marko Diaci, ki je že napovedal vnovično kandidaturo na prihajajočih lokalnih volitvah.

xxx

"Ob tem je moje vodilo to, da se mora ob mestu razvijati vsaka vas ter vsak še tako majhen zaselek v občini. Občina Šentjur je razvita toliko, kot je razvita njena najmanjša vas. Zato bom tudi kandidirala pod sloganom: občina Šentjur #ZATE. Za vse nas," je še zapisala aktualna vodja poslanske skupine SDS. V kolikor bi bila izvoljena za županjo, bi tako največja opozicijska stranka SDS ostala brez vodje poslanske skupine, po poročanju Slovenskih novic pa bi Godčevo v poslanskih klopeh zamenjal Celjan Damjan Muzel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 15:18 8. Oktober 2022.

    Zoprna baba naj se spoka....

  • 19:10 7. Oktober 2022.

    Ja, zapuščajo ladjo?

  • 16:33 7. Oktober 2022.

    Naslov brez veze,nobenega šoka,vse je predsednik požegnal,kar je prav.Če ne bo izvoljena bo p še naprej poslanka,nima kaj izgubiti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.