Zelo slabe novice: Velikanski skok novih okužb

Foto: Janez Lencl, UKC Maribor Covid intenzivna enota UKC Maribor Foto: Janez Lencl, UKC Maribor Covid intenzivna enota UKC Maribor Foto: Epa covid-19
Število okužb sunkovito naraslo.
Oglej si celoten članek

Po neuradnih podatkih je bilo včeraj pri nas potrjenih 190 novih primerov okužbe s koronavirusom, kar so izredno slabe novice.

Gre za najvišje število odkritih primerov v enem dnevu pri nas od izbruha epidemije. Uradni podatek o številu opravljenih testov še ni bil objavljen.

 

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:14 25. September 2020.

    Jaz vsak dan ponovim mami,"ne zajebavaj se, okužb je čedalje več,v trgovino pejd enkrat na dan in ne zadržuj se …

  • 09:08 25. September 2020.

    Rajsi se obrnite nase ali mesec in pol nazaj.hrvaska je varna.pojdite na dopust.sedaj plačujemo davek.mlajsi ljudje nimajo znakov okužbe.v enem …

  • 09:08 25. September 2020.

    Protesti!!! Na čigav račun??? Na račun zdravstvene blagajne??? Neee.Naj ga izstavijo Fajonovi,Jenullu,Galetu... .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.