Verižno trčenje na avtocesti, cesta več ur zaprta

Foto: Policija Fotografija je simbolična
Foto: Policija Fotografija je simbolična
V prometni nesreči je udeleženih več vozil, dve tovorni, dve kombinirani in namanj dve osebni.
Oglej si celoten članek

Policisti so bili nekaj minut čez 10. uro obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti, približno 500 m od počivališča Lopata, v smeri proti Mariboru, na odseku kjer potekajo vzdrževalna dela.

Več oseb poškodovanih

"Po prvih podatkih je v nesreči udeleženih več vozil," je pojasnila Milena Tribulin iz PU Celje. "Dve tovorni, dve kombinirani in najmanj  dve osebni vozili. V naletnem trčenju se je poškodovalo več oseb, po prvih podatkih ne kaže na hujše poškodbe."

Cesta dlje časa zaprta

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic nesreče je bila avtocesta v smeri proti Mariboru na tem odseku dlje časa zaprta.

Okoli 14.15 je prometno-informacijski center objavil sporočilo, da je cesta spet odprta. "Ostaja pa zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas," so sporočili s PIC-a. Zastoj je dolg še približno en kilometer.

Slovenija Tudi danes kaos na cestah po Sloveniji

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:13 15. Oktober 2018.

    Slovenski dirkači z varnostno razdaljo 0,5m na prehitevalnem pasu, ki se zalimajo so prvi ali drugi najvecji vzrok za nesrece …

  • 13:05 15. Oktober 2018.

    80% je tovornjakov s tujo reg. oznako, ki so v tranzitu. Pa če bi jih polovico spravili na vlake bi …

  • 12:57 15. Oktober 2018.

    Ah kake maš---ti povem...če bi bili samo trije avti na celi štajerki bi se prej ali slej zaleteli..Folk je objestn.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.