Slovenija
4544 ogledov

Verižno trčenje na avtocesti, cesta več ur zaprta

Verižno trčenje na pomurski avtocesti Policija Fotografija je simbolična
V prometni nesreči je udeleženih več vozil, dve tovorni, dve kombinirani in namanj dve osebni.

Policisti so bili nekaj minut čez 10. uro obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti, približno 500 m od počivališča Lopata, v smeri proti Mariboru, na odseku kjer potekajo vzdrževalna dela.

Več oseb poškodovanih

"Po prvih podatkih je v nesreči udeleženih več vozil," je pojasnila Milena Tribulin iz PU Celje. "Dve tovorni, dve kombinirani in najmanj  dve osebni vozili. V naletnem trčenju se je poškodovalo več oseb, po prvih podatkih ne kaže na hujše poškodbe."

Cesta dlje časa zaprta

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic nesreče je bila avtocesta v smeri proti Mariboru na tem odseku dlje časa zaprta.

Okoli 14.15 je prometno-informacijski center objavil sporočilo, da je cesta spet odprta. "Ostaja pa zaradi prometne nesreče zaprt vozni pas," so sporočili s PIC-a. Zastoj je dolg še približno en kilometer.

zastoji kolone ceste Slovenija Tudi danes kaos na cestah po Sloveniji

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • jakec1575 13:13 15.oktober 2018.

    Slovenski dirkači z varnostno razdaljo 0,5m na prehitevalnem pasu, ki se zalimajo so prvi ali drugi najvecji vzrok za nesrece na slovenskih avtocestah. osebno mislim, da jim manjka nekaj kolesc v glavi in globoka vecletna psihoterapija zaradi narcisizma. Rezultat so ...prikaži več verizna trcenja in mrtvi.

  • Avatar olor
    olor 13:05 15.oktober 2018.

    80% je tovornjakov s tujo reg. oznako, ki so v tranzitu. Pa če bi jih polovico spravili na vlake bi bilo veliko manj gužve na AC in uničenih cest.

  • primc 12:57 15.oktober 2018.

    Ah kake maš---ti povem...če bi bili samo trije avti na celi štajerki bi se prej ali slej zaleteli..Folk je objestn.