Strašljivi prizori s primorske AC: Čelno trčila tri vozila

Foto: PGD Materija
Foto: PGD Materija
V trčenju treh vozil se je poškodovalo šest oseb.
Oglej si celoten članek

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča, da se je včeraj zvečer na primorski avtocesti zgodila huda prometna nesreča.

"Ob 20.59 so na avto cesti iz smeri Kopra proti Ljubljani na izvozu za Kozino, občina Hrpelje Kozina, čelno trčila tri osebna vozila," navajajo pri URSZR. 

Nesrečo, zaradi katere je bila avtocesta nekaj časa zaprta v obe smeri, je povzročila 24-letna voznica. 24-letnica je okoli 21. ure peljala po avtocesti iz smeri Postojne proti Kopru.

Pri Videžu, kjer je delovišče, je zapeljala desno na nedokončan del ceste in nato sunkovito zavila v levo. Pri tem vozila več ni mogla obvladati in je zapeljala na nasprotno stran avtoceste, kjer je na levem pasu trčila v osebni avtomobil, ki ga je pravilno proti Postojni vozil 27-letni voznik.

xxx

Po trčenju je njegovo vozilo odbilo v drugo, ki ga je po desnem pasu avtoceste, prav tako v smeri Postojne, vozil 33-letni voznik. V prometni nesreči so bili trije vozniki in trije potniki lažje telesno poškodovani. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog.

Posredovali so gasilci PGD Materija in gasilci iz gasilske brigade Koper. "S tehničnem posegom so odprli vozilo ter nudili prvo pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Sežana," še navajajo pri URSZR. "Izklopili so akumulatorje, razsvetljevali kraj dogodka, posuli cestišče z absorbentom in pomagali vlečni službi pri odstranjevanju uničenih vozil."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:46 10. Junij 2019.

    TEŽAVA JE SEVEDA Z DARSOM ! Tisti, ki se voile iz KP proti LJ in nazaj ste cverjetno opazili delovnik …

  • 15:52 10. Junij 2019.

    Mi ni ravno jasno, kolikor sem uspel prebrati sta čelno trčila dva, potem je onega odbilo v drugo, ki je …

  • mb
    13:27 10. Junij 2019.

    naše ceste so katastrofa. na tem delu AC je ponoči potrebna velika koncentracija , ker so oznake za pasove zelo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.