Verižno trčenje štirih, pijani povzročitelj peš pobegnil

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Včeraj popoldne so ljubljanski policisti obravnavali prometno nesrečo štirih vozil.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 15.20 je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči, ki se je pripetila v Trzinu. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da so bila v nesreči udeležena štiri vozila, R Clio, VW Passat, R Scenic in Peugeot 206,” danes sporočajo s PU Ljubljana.

23-letni voznik Renault Clia je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v 49-letno voznico pred seboj, ki je vozila VW Passat in je bila lažje poškodovana.

Voznico je po trčenju odbilo v 46-letno voznico Peugeota pred njo, povzročitelja pa je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je oplazil vozilo Renault Scenic, ki ga je vozil 39-letni voznik.

Povzročitelj je peš zbežal z mesta nesreče, a so ga policisti po 20 minutah že prijeli. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom alkohola (0,71 mg/l). Zoper povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi zapustitve poškodovanca v prometni nesreči in nevarne vožnje. Zaradi kršitev javnega reda pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.