Slovenija > Črna kronika
94 ogledov

Verižno trčenje štirih, pijani povzročitelj peš pobegnil

Verižno trčenje Žurnal24 main
Včeraj popoldne so ljubljanski policisti obravnavali prometno nesrečo štirih vozil.

Včeraj okrog 15.20 je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči, ki se je pripetila v Trzinu. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da so bila v nesreči udeležena štiri vozila, R Clio, VW Passat, R Scenic in Peugeot 206,” danes sporočajo s PU Ljubljana.

23-letni voznik Renault Clia je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v 49-letno voznico pred seboj, ki je vozila VW Passat in je bila lažje poškodovana.

Voznico je po trčenju odbilo v 46-letno voznico Peugeota pred njo, povzročitelja pa je zaneslo na nasprotni vozni pas, kjer je oplazil vozilo Renault Scenic, ki ga je vozil 39-letni voznik.

Povzročitelj je peš zbežal z mesta nesreče, a so ga policisti po 20 minutah že prijeli. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom alkohola (0,71 mg/l). Zoper povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi zapustitve poškodovanca v prometni nesreči in nevarne vožnje. Zaradi kršitev javnega reda pa mu je bil izdan plačilni nalog.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.