Vesela novica za ljubitelje smučanja

Foto: Žurnal24
Smučišče na Kaninu je spet odprto. Na smučišču bodo predstavili potek sanacije stebra krožno-kabinske žičnice Kanin in razmere na smučišču, ki ima letos rekordno veliko snega.
Oglej si celoten članek

Od novembra do danes je na Kaninu zapadlo skupaj že več kot 11 metrov snega. "Na najvišje ležečem smučišču daleč naokoli, na višini prek 2000 metrov nadmorske višine, nudimo odlične pogoje za užitka polno smuko na najvišji snežni odeji doslej," so zapisali v sporočilu za javnost.

Z obilno snežno odejo so na Kaninu povezani plazovi, ki jih zdaj opažajo tudi na mestih, kjer jih prej ni bilo. Zadeve skušajo reševati sproti, vseeno pa je eden izmed snežnih plazov 22. januarja poškodoval steber krožne kabinske žičnice na okoli 1850 metrih nadmorske višine. Ta je bil uspešno zamenjan.

Naprave za smučarje so znova pognali danes zjutraj. Obratujejo naslednje naprave: vlečnica Podi, trisedežnica Skripi in krožno-kabinska žičnica C-D. Smuka je mogoča na progah Podi, Skripi I, II in III.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.