Veselinovič ovaden zaradi posojila Dimičevi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kriminalisti Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) naj bi nekdanjega šefa NLB Draška Veselinoviča ovadili zaradi povezave z afero Dimic.
Oglej si celoten članek

Draška Veselinoviča so še poleg dveh uslužbencev NLB ovadili zaradi izjemno ugodnega posojila Simoni Dimic, nekdanji vodji kabineta nekdanjega premierja Boruta Pahorja, je poročal POP TV. 

Ta je od banke za obnovo razvpite hiše v Murglah dobila 350 tisoč evrov posojila pri 2.200 evrov neto plače in z izjemno ugodno obrestno mero za 30 let. 

Preko SMS-sporočila je Veselinovič za POP TV povedal, da on ne ve popolnoma ničesar, kredit pa da je bil odobren skladno s pravili. Kriminalisti naj bi ga sumili zlorabe položaja.

Že včeraj smo pisali, da so po neuradnih informacijah policisti pred kratkim kazensko ovadili partnerja Dimičeve Romana Horvata, nekdanjo šefinjo Vegrada Hildo Tovšak ter njenega nekdanjega namestnika in tesnega sodelavca Mateja Košiča. Vegrad je namreč obnavljal hišo – to pa naj bi počel kar z materialom, namenjenim Celovškim dvorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:41 18. Marec 2012.

    Pravilno!

  • 08:18 17. Marec 2012.

    Kaj pa je z ovadbo zaradi insajderstva ? Ko sta z sestro in njenim možem nekaj let s pomočjo notranjih …

  • 21:29 16. Marec 2012.

    Drugač pa...Simona ma dobro rit...<br />se splača dat kredit...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.