Veselje ob vsakem košu

Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu Foto: Anže Petkovšek navijači na Kongresnem trgu
Navijanje na Kongresnem trgu v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Nocoj je slovenska prestolnica spet zaživela, a ne zaradi turistov; tokrat so v ospredju Slovenci, domacini s slovenskimi zastavami in odeti v drese košarkarske reprezentance. Finale košarkarskega evropskega prvenstva spremljajo na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Kot so nam povedali nekateri gostinci, so ves dan zvoneli telefoni za rezervacije v primeru dežja. No, popoldne smo izvedeli, da bo ekran tudi na Kongresnem trgu, kjer bo jutri sprejem za nase košarkarje.

Med ostalimi navijači smo opazili družino iz Viča; za sina so kar sami izdelali navijačko ragljo. "V Istanbul ne moremo, zato smo prišli sem, da vsaj malo začutimo ta navijaški duh. Slovenija bo zmagala," so bili prepričani.

Vzdušje na Kongresnem trgu je bilo ob napeti tekmi izvrstno, navijaško, ljudje so kričali in se veselili čisto vsakega našega koša.

Jutri bo na Kongresnem trgu gotovo vsaj pol tako peklensko, kot je bilo v času dramatičnega finala v dvorani v Istanbulu.

Poteza Slovenske železnice vam 'častijo' pot do košarkarjev

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.