Slovenija
2283 ogledov

Veselje ob vsakem košu

navijači na Kongresnem trgu
1/13
Anže Petkovšek Spremljanje finalne tekme Evropskega prvenstva v košarki na Kongresnem trgu.
Navijanje na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Nocoj je slovenska prestolnica spet zaživela, a ne zaradi turistov; tokrat so v ospredju Slovenci, domacini s slovenskimi zastavami in odeti v drese košarkarske reprezentance. Finale košarkarskega evropskega prvenstva spremljajo na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Kot so nam povedali nekateri gostinci, so ves dan zvoneli telefoni za rezervacije v primeru dežja. No, popoldne smo izvedeli, da bo ekran tudi na Kongresnem trgu, kjer bo jutri sprejem za nase košarkarje.

Med ostalimi navijači smo opazili družino iz Viča; za sina so kar sami izdelali navijačko ragljo. "V Istanbul ne moremo, zato smo prišli sem, da vsaj malo začutimo ta navijaški duh. Slovenija bo zmagala," so bili prepričani.

Vzdušje na Kongresnem trgu je bilo ob napeti tekmi izvrstno, navijaško, ljudje so kričali in se veselili čisto vsakega našega koša.

Jutri bo na Kongresnem trgu gotovo vsaj pol tako peklensko, kot je bilo v času dramatičnega finala v dvorani v Istanbulu.

Druženje s člani slovenske moške košarkarske reprezentance Poteza Šport Slovenske železnice vam 'častijo' pot do košarkarjev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice