Šport > Košarka
10046 ogledov

Takšna norišnica je bila danes zjutraj na Brniku

Odhod navijačev na EP v Istanbul.
1/6
Anže Petkovšek Odhod navijačev v Istanbul, kjer se odvija EP v košarki.
Z brniškega letališča je danes zjutraj in dopoldne proti Turčiji poletelo 9 čarter letal s slovenskimi navijači.

Letališče Jožeta Pučnika so danes zjutraj okupirali slovenski navijači, ki so se po gladki zmagi naših košarkarjev odločili, da gredo fante v živo podpreti v Carigrad. Vzdušje je bilo že na Brniku noro, kakšno bo šele v dvorani, ko se bo začela tekma. Srbi se nam kar malce smilijo.

Boban Marjanović Pred finalom Šport Pred finalom s Slovenci: "Krvavimo za Srbijo!"

Samo danes je v Carigrad z letali odšlo več kot 1500 navijačev.

Odhod navijačev na EP v Istanbul. | Avtor: Anže Petkovšek Odhod navijačev v Istanbul, kjer se odvija EP v košarki. Anže Petkovšek
"Ko pridejo na letališče, se z avtobusi odpravijo proti Istanbulu, nekateri tudi na ogled mesta, večina pa takoj na navijaško druženje, ustvariti dobro vzdušje pred tekmo. Nato imajo še prevoz do dvorane, kjer nas čaka vrhunec dneva - tekma za zlato medaljo oz. naslov evropskega prvaka," pojasnjuje Peter Majerle s Kompasa.

Luka Dončić Magazin To so lepotičke, ki jih ljubijo naši košarkarji

Odhod navijačev na EP v Istanbul. | Avtor: Anže Petkovšek Odhod navijačev v Istanbul, kjer se odvija EP v košarki. Anže Petkovšek
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • expost 15:32 17.september 2017.

    Ko bi bila Slovenija vedno tako enotna in bi znala (za)dihati tudi za narodov blagor. Sicer pa vsem želim veliko navijaških užitkov ter pozitivne podpore športu in igralcem. Slovenija je že zmagala, držim pesti, da bo slavje odeto v zlato ...prikaži več barvo! Pa seveda, srečno Slovenci!

  • Avatar Zala
    Zala 14:08 17.september 2017.

    Vsem obilo špornih užitkov in srečno pot domov.

Sorodne novice