Vibratorji gredo za med

Foto: Žurnal24 V trgovini Mega erotika ponujajo tudi božično spodnje perilo. (Foto: Barbara Mil
Mega erotika, nova trgovina, posluje nad pričakovanji.
Oglej si celoten članek
S prometom smo zelo zadovoljni, najbolje se prodajajo vibratorji in perilo.
Vendi

“Odprti smo slaba dva meseca in moram reči, da je odziv dober, pravzaprav vedno boljši. K temu so veliko pripomogli reklamni letaki, ki smo jih razdelili,” pove Vendi, prodajalka v trgovini z erotičnim perilom in pripomočki Mega erotika. Tovrstnih poslovalnic je po Sloveniji sedem, njihovi lastniki pa so Avstrijci. Trgovine so se do nedavnega sicer imenovale Beate Uhse, preimenovali pa so jih pri nas in v Avstriji.

Stimulatorji in perilo
“Naši posebnosti sta, da smo veliki in pregledni; podobne trgovine so po navadi manjše. Najbolj se še vedno prodajajo stimulatorji, vibratorji in erotično perilo, s katerim smo še posebno založeni. Cene se začnejo pri 15 evrih za komplet modrca in spodnjih hlačk, imamo pa tudi veliko izdelkov za en evro, ki so ostali od odprtja trgovine. Trenutno je velika izbira božičnega perila, tangic in podobnega. Tega še nismo prodali veliko, verjamem pa, da bo povpraševanje naraslo zaradi bližnjih praznikov,” pojasnjuje Vendi in dodaja, da so njihove stranke tako ženske kot moški.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.