Slovenija
119 ogledov

Vibratorji gredo za med

V trgovini Mega erotika ponujajo tudi božično spodnje perilo. (Foto: Barbara Mil Žurnal24 main
Mega erotika, nova trgovina, posluje nad pričakovanji.
S prometom smo zelo zadovoljni, najbolje se prodajajo vibratorji in perilo.
Vendi

“Odprti smo slaba dva meseca in moram reči, da je odziv dober, pravzaprav vedno boljši. K temu so veliko pripomogli reklamni letaki, ki smo jih razdelili,” pove Vendi, prodajalka v trgovini z erotičnim perilom in pripomočki Mega erotika. Tovrstnih poslovalnic je po Sloveniji sedem, njihovi lastniki pa so Avstrijci. Trgovine so se do nedavnega sicer imenovale Beate Uhse, preimenovali pa so jih pri nas in v Avstriji.

Stimulatorji in perilo
“Naši posebnosti sta, da smo veliki in pregledni; podobne trgovine so po navadi manjše. Najbolj se še vedno prodajajo stimulatorji, vibratorji in erotično perilo, s katerim smo še posebno založeni. Cene se začnejo pri 15 evrih za komplet modrca in spodnjih hlačk, imamo pa tudi veliko izdelkov za en evro, ki so ostali od odprtja trgovine. Trenutno je velika izbira božičnega perila, tangic in podobnega. Tega še nismo prodali veliko, verjamem pa, da bo povpraševanje naraslo zaradi bližnjih praznikov,” pojasnjuje Vendi in dodaja, da so njihove stranke tako ženske kot moški.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.